Home » Over BAS

Over BAS

Onze missie

Koeltechniek – en beheer en beheersing van alle aspecten hiervan – is de core business van Bas koeltechniek. Zelfstandig ontwikkelt, installeert en beheert Bas koeltechniek onderscheidende en betrouwbare koelinstallaties en winkelinterieurs.

 

Onze visie

Betrouwbare koeltechniek is in hoge mate bepalend voor het succes van Food- en Food & Retail-organisaties. Bas koeltechniek speelt in en loopt voorop met koeltechniek. Ook waar het gaat om steeds strengere hygiëne-, milieu- en veiligheidseisen en demografische ontwikkelingen. Met voorspelbare en betrouwbare koeltechniekgerelateerde kosten voor onze klanten.

 

Onze strategie

Bas koeltechniek zorgt voor koeltechnische voorzieningen, nieuwbouw, renovatie en beheer & onderhoud in de Food gerelateerde industrie en Food & Retail organisaties. Tegen de beste integrale kostprijs levert Bas koeltechniek een bijdrage aan een veilige, duurzame en smakelijke voedselkolom. Zodat onze opdrachtgevers verse producten aantrekkelijk kunnen aanbieden in een blijvend hygiënische omgeving.

 

Oog voor veiligheid en milieu

De zorg voor het milieu en voor veiligheid is een wezenlijk onderdeel van Bas koeltechniek. Het draagt bij aan het beste
advies voor u, aan het welzijn van onze medewerkers, en aan de toekomst van onze planeet. We werken bijvoorbeeld
continu aan de ontwikkeling van milieuvriendelijke koeltechnieken. Airconditioning en koelsystemen die wij leveren of zelf produceren, maken zo veel mogelijk gebruik van natuurlijke koudemiddelen. Daarnaast zijn wij ons er van bewust dat elke
branche en ieder bedrijf baat heeft bij een oplossing op maat. Bas koeltechniek heeft ervaring met diverse branches en projecten.

Bel BAS